• va
  • es
//CONCURS-OPOSICIÓ 49 PLACES DE BOMBER

CONCURS-OPOSICIÓ 49 PLACES DE BOMBER

El Consorci retransmet en directe l’obertura dels sobres que identifiquen als opositors una vegada corregit el quart exercici.

S’ha previst incorporar les retransmissions en directe de diferents actes d’aquest procés de selecció en la mesura possible.

Avui 10 de juliol, tal com havia anunciat l’Òrgan Tècnic de Selecció, s’ha procedit a realitzar en acte públic l’obertura dels sobres que contenen les solapes identificatives dels opositors que van realitzar el quart exercici. Aquest exercici es va corregir de forma anònima i els seus resultats han sigut publicats prèviament. Avui s’ha procedit a associar els codis dels exercicis ja corregits amb la identitat dels aspirants. L’acte s’ha pogut seguir en directe a traves de les xarxes socials i el seu desenvolupament pot consultar-se en aquest enllaç. El Consorci té previst incorporar les retransmissions en directe dels diferents actes d’aquest procés de selecció en la mesura possible per a facilitar el seu seguiment d’acord amb els objectius de transparència que es van marcar des del seu inici.
En la nostra pàgina web pot seguir-se tota la informació d’aquest procés.

2017-07-13T12:13:41+00:00 10/07/2017|