• va
  • es
///EL CONSORCI LLIURA ELS PREMIS DEL I CONCURS DE DIBUIX ‘AIXÍ SÓN ELS BOMBERS’

EL CONSORCI LLIURA ELS PREMIS DEL I CONCURS DE DIBUIX ‘AIXÍ SÓN ELS BOMBERS’

El Consorci Provincial de Bombers de València (CPBV) ha donat a conèixer aquest matí els guanyadors dels premis de l’I Concurs de dibuix ‘Així són els bombers’. Un total de 1.064 xiquets de tota la província de València han participat en el concurs, en el qual els xicotets d’entre 3 i 12 anys han plasmat la seua visió dels efectius.

El president del Consorci, Josep Bort, l’inspector cap, José Miguel Basset, i el gerent, José Manuel Ballester, han sigut els encarregats de lliurar als 10 finalistes de cadascuna de les quatre categoria un diploma i una borsa amb diversos obsequis del Consorci. A més, els tres guanyadors han rebut una reproducció del casc que utilitzen els bombers.

Els dibuixos guanyadors reflecteixen la labor dels bombers des de la perspectiva dels xiquets: des de l’extinció d’incendis en cases i fins i tot en els seus propis col·legis fins al rescat de gats en arbres. Alguns treballs també mostren el seu agraïment a la labor que exerceixen els efectius del CPBV.

En l’acte, que ha tingut lloc aquest matí en el MuVIM, Josep Bort ha volgut agrair als xiquets la seua participació i ha aprofitat per a recordar-los “la importància de fer cas a pares i professors en els consells per a evitar riscos”.

El lliurament de premis ha reunit a més d’un centenar de persones, entre xiquets i familiars, i ha conclòs amb un espectacle de màgia.

 

2018-01-04T17:36:37+00:00 04/01/2018|