El Consorci Provincial de Bombers de València (CPBV) ha lliurat aquesta vesprada una bomba rural lleugera (BRF) a l’Associació Mariola Verda, un grup ecologista de Bocairent que treballa voluntariament en la protección de la natura i la prevenció d’incendis forestals.

El lliurament ha tingut lloc al parc de bombers d’Ontinyent i ha estat presidit pel president del Consorci, Josep Bort, i el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez.

Bort ha ressaltat “la tasca que fan els voluntaris de l’associació, amants de la naturalesa, lluitadors contra incendis i per la protecció civil”.
“Aquests voluntaris s’han format en l’IVASPE i han realitzat cursos per a accedir a llocs de risc. El primer és salvar persones i després béns i ho fan des de la seua seguretat”, ha assegurat Bort. La cessió d’aquest vehicle, que porta 3.500 litres i té dues potències i sistemes d’autoprotecció, ajuda a la prevenció d’incendis i atac de l’emergència.

També han estat a l’acte l’inspector en cap del CPBV, Josep Miguel Basset, el gerent del CPBV, Josep Manuel Ballester, així com diversos membres de l’ajuntament d’Ontinyent i de la Associació Mariola Verda.