img-20160726-wa0029nuevaEls bombers del Consorci Provincial de València continuen treballant a hores d’ara amb 11 dotacions en dos incendis de gran envergadura a la província de València, així com també en l’incendi forestal d’Artana (Castelló). Els efectius estan repartits de la següent manera:
-En l’incendi industrial d’una empresa de plàstics a l’Olleria, que s’ha donat per controlat, tenim desplaçats als bombers en set dotacions del Consorci amb quatre Bombes Nodrissa Pesades (BNP) de Xàtiva, Ontinyent, Gandia i Alzira, així com una Bomba Urbana Pesada (BUP) de Catarroja, un Vehicle d’Altura d’Alzira i el cap de parc de Torrent.

-En l’incendi forestal de Tavernes de la Valldigna tenim a tres dotacions amb un coordinador forestal, un tècnic forestal i el cap de parc de Gandia, a més de tres brigades de Divalterra i altres tres brigades de la Generalitat Valenciana.

-En l’incendi forestal d’Artana (Castelló), el Consorci Provincial de Bombers de València treballa allí amb una dotació amb el coordinador forestal, a més de les brigades de Divalterra i de la Generalitat i els propis mitjans d’altres consorcis.