• va
  • es
/Àrees Operatives
Àrees Operatives2019-05-09T13:34:00+00:00
Bombers Consorci Provincial de valencia - Parques

Parcs de la Província

On trobar els nostres parcs

Amb la finalitat de garantir el millor servei i poder cobrir les emergències de tota la província, el Consorci Provincial de Bombers de València es divideix actualment en sis zones operatives.

Cadascuna d’aqueixes zones compta amb un parc principal, dotat de major nombre d’efectius i de vehicles, i amb almenys un parc auxiliar que reforça la zona. El mapa es completa amb parcs de bombers voluntaris que complementen l’activitat dels bombers professionals.

Llegir Més

Els nostres vehicles

Una flota de 123 vehicles

El Consorci Provincial de Bombers de València explica en l’actualitat amb una flota de 123 vehicles. En concret disposa de 28 bombes urbanes pesades (BUP) repartides en les seues sis zones, vuit bombes nodrisses pesades (BNP) i una bomba urbana lleugera (BUL) en el parc de Sagunt. També disposa de dues bombes rurals pesades (BRP) en les zones 1 i 2, sis bombes rurals lleugeres (BRL), una autoescalera automàtica (AEA) en la zona 1 i quatre autobrazos extraïbles.

Llegir Més
Bombers Consorci Provincial de valencia - vehículos
Bombers Consorci Provincial de valencia - Parques

Efectius Forestals del Consorci

Qui son, on es troben ubicats i quines tasques realitzens.

La defensa contra incendis forestals a la Comunitat Valenciana és competència de la Comunitat Autònoma, a través de la Generalitat Valenciana. En la Generalitat l’organisme competent en Protecció Civil és la Conselleria de Governació a través de la Direcció general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Emergències.

La responsabilitat del Consorci Provincial de Bombers de València en les tasques d’extinció d’incendis forestals ve regulada per l’establit en el Pla Especial enfront del Risc d’Incendis Forestals a la Comunitat Valenciana i l’acordat en els convenis de col·laboració per a l’Encomana de Gestió dels Mitjans Forestals, establits de manera anual entre la Consellería de Governació i el Consorci.

Llegir Més

Bombers Voluntaris

Informació i Requisits per a ser Bomber Voluntari

Llegir Més
Bombers Consorci Provincial de valencia - vehículos