• va
  • es
//Formulari de Contacte
Formulari de Contacte2019-04-10T12:54:20+00:00

Contacta amb nosaltres

Recorde que el telèfon d’emergències és el 112. Utilitze’l si la seua consulta és una emergència.
Parlem. Si necessita alguna informació, pot contactar amb nosaltres per mitjà d’aquest formulari. Disposa, no obstant això, de formularis específics per a altres activitats en l’Oficina Virtual.
Comprove si alguna de les operatives específiques cobreix millor les seues necessitats.
Per a queixes i suggeriments recomanem preferentment l’ús del formulari situat en la seu electrònica:

Telèfon: 963 46 98 00

HORARI

Dilluns – Divendres: 09:00 – 15:00

HORARI DE REGISTRE

Dilluns – Divendres: 09:00 – 14:00

DIRECCIÓ DE CONTACTE

Camí de Montcada, 24, 46009 Valencia

EMAIL DE CONTACTE

Informació: info@bombersdv.es

Assumpte de la Consulta

Consideracions importants
Este formulari de consulta, suggeriment, agraïment o queixa no tenen en cap cas la qualificació de denúncia o recurs administratiu, ni paralitza els terminis que estableix la legislació vigent per a l'exercici de qualsevol recurs, acció o dret que puga existir. Serà tractat individualment, preservant la confidencialitat de les seues dades, amb l'objectiu de millorar la qualitat del servei.

De conformitat amb el que establix l'art. 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem de que les dades personals facilitats s'incorporaran en el fitxer CONTACTES, de titularitat del Consorci per al Servici de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament de la Província de València (Consorci Provincial de Bombers de València) . La finalitat del seu tractament és gestionar les diferents relacions externes del Consorci i registrar els contactes amb persones alienes al mateix.
Pot exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per mitjà de comunicació escrita dirigida al Servici de Recursos Humans del Consorci, ubicat en Camí de Moncada no24; 46009 València, Espanya, indicant en la seua sol·licitud la referència "LOPD"


En cas que isquera l'avís que falten camps per emplenar, per favor, recarge la pàgina perquè el captcha torne a habilitar-se.