• va
  • es
///El Consorci adjudica la compra de 850 equips d’intervenció per a tot el personal operatiu per valor de més de 1,8 milions d’euros

El Consorci adjudica la compra de 850 equips d’intervenció per a tot el personal operatiu per valor de més de 1,8 milions d’euros

El Consorci Provincial de Bombers de València (CPBV) ha adjudicat en l’última Comissió de Govern la compra de 850 equips d’intervenció per a renovar els actuals Equips de Protecció Individual (EPIs), que tenen més de 6 anys d’antiguitat. La inversió total ascendeix a d’1.845.250 euros.

“Encara que segueixen en ple ús, l’experiència amb l’ús d’equipaments d’intervenció en el Consorci ens diu que estan entrant ja en la fase final de la seua vida útil i per això vam decidir renovar-los”, ha explicat el president del Consorci, Josep Bort.

L’elecció dels equipaments respon a diferents criteris, de proves dels propis bombers, de preus i d’un informe de millores tècniques. Es tracta d’un equipament més còmode. A més l’empresa adjudicatària es farà càrrec de la rentada i descontaminació dels nous EPIs. L’adjudicació porta implícit la neteja, reparació  i certificació del equipament per garantir durant la seua vida útil davant els  riscos químics, medi ambiental i de qualsevol tipus de contaminació.

Amb l’adquisició d’aquestos 850 nous equipaments d’intervenció, el Consorci atén les necessitats en les intervencions dels bombers en els incendis, amb tots els elements de protecció necessaris per a garantir la seguretat del bomber enfront dels riscos tèrmics, elèctrics, ambientals, mecànics, deguts a la falta de visibilitat, biològics, químics i fisiològics per estrés tèrmic.

 

 

 

2019-06-12T13:09:04+00:0012/06/2019|