• va
  • es
///El Consorci presenta el seu calendari solidari i lliura els premis del II Concurs de Dibuix

El Consorci presenta el seu calendari solidari i lliura els premis del II Concurs de Dibuix

El Consorci Provincial de Bombers de València (CPBV) ha presentat aquest matí el seu calendari solidari per a 2019 la recaptació del qual anirà destinada a la Fundació CRIS contra el Càncer.

En aquesta edició, el calendari ofereix una visió dels xiquets i xiquetes que plasmen, a través dels seus dibuixos, la tasca que exerceixen els bombers. Els xicotets artistes identifiquen als efectius del Consorci rescatant gats, apagant incendis en els seus col·legis, en habitatges i en la muntanya. Dibuixos de bombers i bomberes en diferents situacions de la vida real que donen color a aquest calendari del Consorci.

“Des del Consorci desenvolupem tot un seguit de accions enfocades als més xicotets que s’emmarca dins de la campanya ‘Cap, Cor i Coratge’. L’objectiu és conscienciar-los de l’importància de la prevenció a través dels dibuixos d’aquest calendari, del programa educatiu ‘Bombers a l’Escola’ on acudim als col·legis, les visites escolars als parcs i el lliurament de cascos als menors que han intervingut en alguna emergència del Consorci i el concurs de dibuix”, ha enumerat el president del Consorci, Josep Bort.

Cada calendari costa 5 euros i es poden comprar en els diferents parcs del Consorci i en les oficines centrals.

CONCURS DE DIBUIX

El Consorci també ha lliurat els premis del II Concurs de Dibuix ‘Així són els bombers’, en el qual han participat més de 900 xiquets i xiquetes de tota la província de València.

 

El president del Consorci, Josep Bort, l’inspector cap, José Miguel Basset, i el gerent de l’entitat, José Manuel Ballester, han sigut els encarregats de lliurar als 10 finalistes de cadascuna de les quatre categoria un diploma i una borsa amb diversos obsequis del Consorci. A més, els tres guanyadors han rebut una reproducció del casc que utilitzen els bombers.

Els treballs, realitzats per xiquets d’entre 3 i 12 anys, reflecteixen la labor dels bombers en diferents situacions i agraeixen el seu treball.

En l’acte, celebrat en el parc de bombers de L’Eliana, el president del Consorci, Josep Bort, ha agraït als xiquets la seua participació i els ha recordat “la importància de fer cas als consells de pares i professors per a evitar riscos i incendis”.

 

 

2018-12-26T13:41:45+00:0015/12/2018|