• va
  • es
///Els dos equips del Consorci que participen al Mundial d’Excarceració de Sud-àfrica realitzen hui la maniobra estàndard

Els dos equips del Consorci que participen al Mundial d’Excarceració de Sud-àfrica realitzen hui la maniobra estàndard

Els dos equips del Consorci Provincial de Bombers de València que estan participant en el Mundial d’Excarceració que es celebra en Ciudad del Cabo, realitzaran aquesta vesprada la seua tercera maniobra.

En concret, tant l’equip de Gandia (Zona 4A Gandia) com el de Torrent (zona3) realitzaran hui la maniobra estàndard, on comptaran amb 20 minuts per a rescatar una única víctima atrapada.

Els dos representants del Consorci en el World Rescue Challenge 2018 de Sud-àfrica ja han conclòs les maniobres complexa i ràpida i hui executaran l’estàndard.

L’equip de Zona 4A Gandia està compost per Vicente Sala (comandament) , Sergio Gascó, Alberto Pallás, José Ignacio Prósper, Josep Montfort i Pedro Barranco (sanitari).

Per la seua part, el conjunt de Torrent està format per Xavi Soler (comandament), Cristian Andreu, Joan Miquel Gómez, Diego Martínez, Toni Boti i Sandra Mars (sanitària).

Anit el cònsol d’Espanya a Ciudad del Cabo, José Pablo Alzina, va rebre en un sopar oficial als equips espanyols participants al Mundial. En l’acte institucional van estar presents el president del Consorci, Josep Bort, així com el president del Cabildo de Lanzarote, Pedro San Ginés, recolçant als seus corresponents equips.

El màxim responsable del Consorci Provincial de Bombers de València està seguint de prop i recolzant l’actuació dels efectius en una trobada que serveix sempre per a millorar i guanyar coneixement per a una actuació vital. “Per desgràcia cada vegada acudim a més accidents de trànsit, on sempre busquem la màxima seguretat tant per a les víctimes com per als bombers que intervenen en el servei”, ha explicat Bort.

730 ACCIDENTS DE TRÀNSIT
Enguany, el Consorci ha acudit a un total de 730 accidents de trànsit, en els que els bombers han escarcerat a 210 atrapats.

“Aquestes competicions demostren el gran nivell dels nostres bombers i ens permeten continuar avançant en tècniques, coneixement i experiència per a poder continuar salvant vides”, ha afirmat Bort.
El divendres es coneixeran els resultats dels guanyadors del Mundial, en el que participen un total de 30 equips de 14 països.

2018-11-30T11:18:06+00:0027/10/2018|