• va
  • es
///Agraïment de la direcció del Consorci a l’esforç dels bombers durant les emergències per la DANA

Agraïment de la direcció del Consorci a l’esforç dels bombers durant les emergències per la DANA

La fi última d’un servei de prevenció, extinció d’incendis i salvament és, com el propi nom indica, la salvaguarda de les persones com a prioritat principal.

El personal del Consorci Provincial de Bombers de València, dijous passat dia 12 de setembre i des de primeres hores, va haver d’intervindre precisament en la salvaguarda de la ciutadania.

Una situació provocada pel fenomen conegut com a “gota freda” i en l’actualitat descrit com DANA (Depressió Aïllada en Nivells Alts) va provocar que, en la zona de la Vall d’Albaida, amb major incidència en la població d’Ontinyent, s’haguera d’intervindre per a garantir la seguretat dels ciutadans afectats en aquest municipi, on es van viure moments d’elevat risc, tant per a les persones afectades com per als propis intervinents.

Si entenem la pròpia essència d’un servei d’emergències, com és el nostre cas, simplement caldria dir que hem complit amb el nostre treball.

No obstant això, en el cas dels nostres companys que eixe dia van estar al capdavant de l’emergència, des del primer bomber fins a l’últim comandament responsable, així com en els dies successius on es va treballar sense descans per restablir la normalitat el més prompte possible, és de justícia agrair públicament l’esforç i professionalitat demostrat, per damunt, fins i tot, d’allò que pel propi servei caldria exigir.

Per tot això, amb aquestes línies, la direcció del Consorci vol fer arribar al col∙lectiu de bombers del Consorci de València el seu reconeixement a la tasca desenvolupada en els serveis que, com a conseqüència del passat episodi DANA, van tindre lloc a la província de València; i ho fem amb el sentiment de satisfacció i l’honor de ser responsables de dirigir al col∙lectiu que vetla per la seguretat dels ciutadans de la província de València en les situacions d’emergència.

2019-10-11T11:09:17+00:0011/10/2019|