• va
  • es
//El Consorci celebra la seua primera mesa de contractació electrònica.

El Consorci celebra la seua primera mesa de contractació electrònica.

L’arrendament amb opció de compra de 850 equips d’intervenció ha sigut un dels primers expedients íntegrament electrònics.

Des de fa temps la unitat de contractació del Consorci treballa per a complir amb l’exigència que les licitacions públiques es tramiten de forma íntegrament electrònica.

La llei obliga els proveïdors i a les administracions públiques relacionar-se electrònicament. El Consorci va fer efectiva al seu dia esta obligació per a tots els contractes, inclosos els menors. Hui ha arribat el moment de posar-ho en pràctica en la primera mesa de contractació electrònica, acte en què es coneix el contingut de les ofertes rebudes. El que anteriorment eren sobres ara són arxius encriptats que s’obrin en eixe acte. Es disminuïx amb això el volum de paper a utilitzar i es facilita als proveïdors la presentació d’ofertes sense necessitat de desplaçar-se para la seua entrega.

En la sessió s’ha obert i comprovat la informació de les onze empreses presentades al procediment seguit per a la compra de vestuari i equips de protecció individual per al personal operatiu i les tres presentades al ja esmentat arrendament amb opció de compra de 850 equips d’intervenció el preu de licitació de les quals ascendix a 1.525.000,00 Euros.

Els tràmits es realitzen des de la plataforma de contractació del sector públic en què el Consorci anuncia les seues licitacions i publica els resultats dels diferents passos dels seus expedients de contractació. Els licitadors han pogut assistir a esta obertura que es projecta en una pantalla perquè puguen conèixer el desenrotllament de la Mesa de Contractació.

2019-01-31T13:43:54+00:0031/01/2019|