• va
  • es
///El Consorci homenatja a 46 bombers jubilats en l’últim any

El Consorci homenatja a 46 bombers jubilats en l’últim any

El Consorci Provincial de Bombers de València (CPBV) ha homenatjat a 46 bombers que s’han jubilat al llarg de l’últim any en un acte celebrat en el MuVIM.

El president del Consorci, Josep Bort, ha agraït a tots ells la seua tasca. “Teniu un alt grau de reconeixement en la societat i hui des del Consorci volem agrair-vos la vostra dedicació durant tots aquests anys. Els vostres coneixements no es poden perdre. Sou clau ara en la prevenció i podeu continuar en l’Associació de Bombers Veterans del Consorci”.

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha donat les gràcies, en nom de tota la societat, “als bombers, servidors públics que han posat en primer lloc a les persones”.

L’inspector cap del CPBV, José Miguel Basset, ha admés que es sent orgullós de mostrar en aquest acte “l’esforç i dedicació” dels companys i ha recordat com “vam començar amb mitjans precaris i hui la situación ha canviat molt i entre tots hem construir aquest Consorci”.

Per la seua part, el president de l’Associació de bombers veterans del Consorci, José Luis Micó, ha afirmat que “conclou una etapa per als 46 bombers pero comença altra”.

José Miguel Llavata és un dels homenatjats. Va entrar al Consorci en 1987 i ha treballat als parcs de Torrent i L’Eliana. Un dels seus últims serveis va ser el de l’incendi industrial d’Indukern. “Em quede a tot, els moments bons i els que no han sigut tan bons”.

Pere Barber ha sigut bomber als parcs de Gandia i Oliva. En el seu record, l’explosió del cotxe bomba que posar ETA a la platja de Gandia el 18 de març del 2001. “Aixó no s’oblida mai”, afirma aquest bomber ja jubilat que asegura que el seu es un treball “molt gratificant”.

 

 

 

2019-03-23T15:56:19+00:0023/03/2019|