• va
  • es
///El Consorci i el Fons Valencià signen un acord de col·laboració i d’intercanvis de cooperació tècnica

El Consorci i el Fons Valencià signen un acord de col·laboració i d’intercanvis de cooperació tècnica

El Consorci Provincial de Bombers de València i el Fons Valencià per la Solidaritat, han signat aquest matí un Memoràndum d’Enteniment al Parc de Bombers de Xàtiva. A l’acte han assistit el President del Consorci de Bombers i Diputat de Medi Ambient, Josep Bort; el Gerent del Consorci de Bombers de València, Jose Manuel Ballester; el Cap del Parc de Bombers de Xàtiva, Moisés Belloch; el Caporal del Grup Especial de Rescat d’Altura i formador en assistència tècnica a l’Equador, Gerard Vila i per part del Fons, la Presidenta i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Xàtiva, Xelo Angulo, el Gerent, Esteve Ordiñana i la Tècnica de Cooperació Internacional, Camilla Miraudo.

Les dos entitats acorden cooperar en àrees d’activitat com ara la col•laboració i intercanvi amb cossos de bombers de països socis del Fons o fent seguiments de les assistències tècniques sobre terreny per part del Consorci Provincial de Bombers de València, entre d’altres.

“Aquesta signatura suposa un pas endavant en la nostra ferma aposta per establir sinergies i coordinar-nos amb la resta d’administracions. Amb aquest fet afavorim l’acció conjunta entre dos entitats públiques per col·laborar amb cossos de bombers de països menys desenvolupats, i té com objectiu  mostrar a aquestes comunitats la operativa i la formació del CPBV”, afirma el president del Consorci, Josep Bort.

També està prevista una actuació coordinada entre les institucions i entre els actors implicats a terreny per al compliment de les assistències tècniques proposades. En aquest sentit, la Presidenta del Fons, Xelo Agulo, ha desitjat que “aquesta col·laboració siga una ferramenta d’intercanvi tècnic i personal entre bombers, i que puga repercutir-se en beneficis i bones pràctiques per a les nostres ciutats, com a llocs més tolerants i segurs per a totes i tots“.

 

2019-04-04T14:59:50+00:0004/04/2019|