• va
  • es
///El Consorci ja ha posat en marxa l’operatiu de prevenció d’Emergències del Campionat de Moto GP de Cheste

El Consorci ja ha posat en marxa l’operatiu de prevenció d’Emergències del Campionat de Moto GP de Cheste

El Consorci Provincial de Bombers de València(CPBV)  ja ha posat en marxa l’operatiu de prevenció d’Emergències del Campionat de Moto GP de Cheste.

“El dilluns va arrancar l’operatiu de prevenció d’Emergències del Campionat del Món de Motociclisme, amb tasques de control i recorreguts de zona amb una dotació del parc de Chiva. A partir de demà divendres, dia d’entrenaments lliures, i el dissabte, dia de classificació, s’aniran incrementant els efectius fins a arribar a quasi la vintena. El diumenge, dia de les carreres oficials, es desplaçaran 21 bombers amb 6 vehicles”, ha detallat la presidenta del Consorci Provincial de Bombers de València, Maria Josep Amigó.

El dispositiu del Consorci està distribuït en diferents zones: El Padoc Torre, el Padoc Principal, la Pelousse i la zona exterior del circuit, llocs estratègics des d’on controlar la carrera i dur a terme les corresponents labors de prevenció.

A més, el Consorci compta des de l’any passat amb un servidor cartogràfic, desenvolupat junt a Divalterra, per a gestionar qualsevol possible emergència. Aquesta eina tecnològica permet agilitar la resposta davant qualsevol emergència que es puga produir durant el GP de la Comunitat Valenciana ja que recull les dades del Pla d’Autoprotecció del Circuit, amb riscos interns i externs, i es presenta de manera digital. “En les emergències qualsevol segon compta i aquesta eina ens ofereix una quantitat d’informació que ajuda a una ràpida presa de decisions”, apunta Amigó.

DISPOSITIU DIVENDRES 15 DE NOVEMBRE:

– Una unitat de bombers (1 cap + 3 bombers) + coordinador forestal + 2 unitats de bombers forestals + un oficial al comandament del Consorci

DISPOSITIU DISSABTE 16 DE NOVEMBRE :

– Una unitat de bombers (1 cap + 3 bombers) + coordinador forestal + 2 unitats de bombers forestals + un oficial al comandament del Consorci

DISPOSITIU DIUMENGE 17 DE NOVEMBRE:

– Una unitat de bombers (1 cap + 3 bombers) + coordinador forestal + 2 unitats de bombers forestals + un oficial al comandament del Consorci + Lloc de Comandament Avançat (dos operadors i un tècnic del Consorci)

 

 

 

2019-11-14T10:16:55+00:0014/11/2019|