• va
  • es
///El Consorci ja ha posat en marxa l’operatiu de prevenció d’Emergències del Campionat de Moto GP de Cheste

El Consorci ja ha posat en marxa l’operatiu de prevenció d’Emergències del Campionat de Moto GP de Cheste

El Consorci Provincial de Bombers de València ja ha posat en marxa l’operatiu de prevenció d’Emergències del Campionat de Moto GP de Cheste.

“L’operatiu de prevenció d’Emergències del Campionat del Món de Motociclisme va arrancar ja el dilluns, amb tasques de control als voltants del circuit. A partir de demà, dia d’entrenaments lliures, s’aniran incrementant els efectius amb un total d’11. El dissabte, dia de classificació, seran 15 i el diumenge, dia de les carreres oficials, es desplaçaran 22 bombers amb 7 vehicles”, ha apuntat el president del Consorci, Josep Bort.

El dispositiu del Consorci està distribuït en diferents zones: El Padoc Torre, el Padoc Principal, la Pelousse i la zona exterior del circuit, llocs estratègics des d’on controlar la carrera i dur a terme les corresponents labors de prevenció.

A més, enguany com a novetat, el Consorci posa per primera vegada en marxa una eina de gestió d’emergències. Es tracta d’un servidor cartogràfic, desenvolupat per Divalterra, permetrà agilitar la resposta a possibles emergències durant el GP de la Comunitat Valenciana. “Arreplega les dades procedents del Pla d’Autoprotecció del Circuit, amb riscos interns i externs, i es presenta de forma digital. Ens aporta una quantitat d’informa que resulta crucial en la presa de decisions en moments en els quals cada segon explica”, explica Bort.

2018-12-10T11:30:33+00:0015/11/2018|