• va
  • es
///La Presidenta del Consorci visita el Parc de Paterna i la Unitat de Manteniment

La Presidenta del Consorci visita el Parc de Paterna i la Unitat de Manteniment

 Paterna, 5 de març.- La presidenta del Consorci Provincial de Bombers de València (CPBV), Maria Josep Amigó, acompanyada pel gerent del consorci, Josep Ballester, i diversos representants dels bombers, ha visitat el Parc de Bombers de Paterna per conèixer totes les seues inquietuds i veure en primera persona les instal·lacions i el treball dels bombers.

El parc de Paterna cobreix una de les zones amb més incidències de tota la província de València i la presidenta ha aprofitat la seua visita per transmetre el seu orgull personal “Som molt conscients que vos deixeu la pell en el vostre treball, i volia traslladar-vos en persona els continus missatges d’enhorabona que rebem per part de tots els ajuntaments on heu complit servei” 

Dins de les instal·lacions del parc de Patena també es troba la Unitat de Manteniment del Consorci, encarregada de revisar, reparar i certificar tot el material tècnic del qual disposa el Consorci. Al llarg de l’any passen pels seus laboratoris al voltant de 800 màscares, 400 pulmos automàtics (reguladors), 800 espalderes, 400 llanternes, equips d’excarceració, equips de respiració, en definitiva, tots els materials amb el que treballen els bombers, per a reparar, revisar, descontaminar i certificar.

Joaquín González, encarregat de la Unitat de Manteniment destacava que “en cada revisió, busquem un valor afegit, identificar l’origen del problema, que és el que els passa i on, per a poder posar solució i evitar que torne a succeir. Fent posteriorment una formació als bombers per ensenyar-los com evitar-ho o solucionar-ho.”

Durant la visita la presidenta també ha pogut comprovar les noves millores del Consorci, tant en formació com en material. Per una banda, la Unitat de Manteniment està rebent actualment una formació especial focalitzada en els nous equips d’excarceració, que va adquirir el Consorci recentment i que han suposat una inversió de 279.763 €. I per altra, acaben de rebre els nous cascs i uniformes de bombers, una gran millora, tant a nivell de comoditat i mobilitat com d’innovació, cada uniforme de servici compta amb un codi que indica la situació de l’uniforme, quina és la seua vida útil en cada moment.

2020-03-06T09:45:08+00:0006/03/2020|