• va
  • es
///El Consorci llança el concurs de compra de 850 nous equipaments d’intervenció

El Consorci llança el concurs de compra de 850 nous equipaments d’intervenció

El Consorci Provincial de Bombers de València ha llançat el concurs de la compra de 850 nous equipaments d’intervenció per a tot el personal operatiu.

En l’actualitat, els Equips de Protecció Individual (EPIs) compten amb més de 6 anys d’antiguitat. “Encara que segueixen en ple ús, l’experiència amb l’ús d’equipaments d’intervenció en el Consorci ens diu que estan entrant ja en la fase final de la seua vida útil i per això hem decidit renovar-los”, ha explicat el president del Consorci, Josep Bort.

Per això, el Consorci invertirà un total d’1.845.250 euros. Amb l’adquisició de 850 nous equipaments d’intervenció, el Consorci atén les necessitats en les intervencions dels bombers en els incendis, amb tots els equips de protecció individual necessaris per a garantir la seguretat del bomber enfront dels riscos tèrmics, elèctrics, ambientals, mecànics, deguts a la falta de visibilitat, biològics, químics i fisiològics per estrés tèrmic.

El concurs porta implícit la neteja, reparació  i certificació del equipament per garantir durant la seua vida útil davant els  riscos químics, medi ambiental i de qualsevol tipus de contaminació.

 

 

 

2018-12-27T10:50:44+00:0027/12/2018|