Relació de les principals activitats programades en el Consorci durant la setmana del 20 al 26 de febrer:

Dilluns 20 de febrer:

09:00- COMITÈ DE SEGURETAT I SALUT LABORAL. Està previst abordar diferents temes d’interès. Entre ells, els treballs i conclusions de les Comissions Tècniques de Vestuari i Vehicles i les previsions de compres del primer. També sobre el Protocol d’actuació enfront de situacions d’assetjament, el manteniment dels vehicles d’altura, les modificacions elements de cabina dels BUPs d’Alzira i Ontinyent i el procediment per al trasllat d’EPIs entre parcs. Ja que no s’han pogut tractar tots els temes continuarà el pròxim dia 28 de febrer.

Dimarts 21 de febrer:

08:00.- CURS D’INCENDIS FORESTALS PER A INSPECTORS, OFICIALS I CAPS DE PARC DEL CONSORCI. S’imparteix en el Parc de Bombers de Paterna. Es desenvoluparà durant tres jornades (21, 22 i 23 de febrer de 8 a 15 hores)

09:00.- Reunió amb DIVALTERRA. El Gerent i l’Inspector en Cap del Consorci es reunen amb la Gerent i el Responsable de Brigades de Divalterra per a tractar sobre la integració d’aquestes últimes en el sistema Coordcom i altres acords de col·laboració.

17:30.- DEBAT EN TELE 7.– L’Inspector en Cap , Jose Miguel Basset, participa juntament amb José María Ángel Batalla (Director General de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències) i els presidents dels Polígons de Paterna en un debat sobre seguretat i incendis en els polígons industrials.

Dimecres 22 de febrer:

08:00.-PROCEDIMENT D’ACTUACIÓ D’INCENDIS D’INTERIORS I ASSIMILABLES. S’inicia a Bétera la 17ª edició d’aquest curs. En aquest cas per al torn A de la Zona 4. Es desenvoluparà durant tres jornades (22, 23 i 24 de febrer de 8 a 15 hores).

Visita escolar PARC DE SAGUNT. Ens visita un grup de xiquets del Col·legi Tierno Galván del Port de Sagunt als quals li informarem sobre els bombers del Consorci i els donarem alguns consells en cas d’incendi.

Dijous 23 de febrer:

09:30.- MESA DE CONTRACTACIÓ.

Divendres 24 de febrer:

10:30.- COMISSIÓ INFORMATIVA DE PERSONAL. Reglament del Grup Especial de Rescat a Altura (GERA)

Dissabte 25 de febrer:

JORNADA DE FORMACIÓ A VOLUNTARIS DE PROTECCIÓ CIVIL D’ALMASSERA. En el parc de Montcada, en matèria de prevenció relacionada amb les Falles.

JORNADA DE FORMACIÓ A VOLUNTARIS DE PROTECCIÓ CIVIL DELS MUNICIPIS DE L’ÀMBIT D’ACTUACIÓ DEL PARC DE L’ELIANA. Es realitzarà en el parc una jornada formativa destinada a les agrupacions de Protecció Civil de les poblacions de l’àmbit del parc, sobre teoria d’incendis i control i extinció d’una falla.