• va
///El Consorci Provincial de Bombers de València y la Universitat de València organitzen la II Trobada Nacional de Trauma

El Consorci Provincial de Bombers de València y la Universitat de València organitzen la II Trobada Nacional de Trauma

El Consorci Provincial de Bombers de València y la Universitat de València han signat hui el projecte de col·laboració i participació en la II Trobada Nacional de Trauma, que es celebrarà en el 2018.

 El principal objectiu de la trobada és desenvolupar i potenciar els coneixements i habilitats del personal participant, intentant formant als efectius i a la part sanitària i generant situacions on es puga aplicar els procediments més actualitzats de suport vital al trauma.

La II Trobada es celebrarà la semana del 23 al 27 d’abril del 2018 en el Campus de Tarongers i en ella participaràn ponents nacionals i internacionals.

Amb aquesta nova edición, es consolida la col·laboració entre el Servei de Prevenció i Medi Ambient de la Universitat de València i el Consorci Provincial de Bombers de València i s’ aposta novament per la celebració d’una trobada de formació davant atencions sanitàries del primer intervinent.

A la signatura, realitzada en el Rectorat de la Universitat, han assitit per part del Consorci, el president Josep Bort, l’inspector en cap, José Miguel Basset, el gerent, José Manuel Ballester, i Pepe Ortiz, responsable del projecte de Trauma. També la vicerectora de Professorat i Organització Acadèmica, María Vicenta Mestre, i degans de Medicina i Infermeria, Federico Pallardó i Julio Fernández, així com Cristina Mateo, técnica del Servei de Prevenció i Medi Ambient de la Universitat de València. A més, la presència del president d’APRAT, Pedro A. Ruiz, suposa l’aval de la World Rescue Organisation.

2017-11-23T15:35:13+00:00 23/11/2017|