• va
  • es
///L’operatiu de busca rastreja exhaustivament 20 quilòmetres del riu Cabriel

L’operatiu de busca rastreja exhaustivament 20 quilòmetres del riu Cabriel

Els efectius del Consorci Provincial de Bombers de València, junt amb la resta de cossos que participen en la busca del menor desaparegut el dissabte en el riu Cabriel, han rastrejat durant el dia de hui un tram de 20 quilòmetres de forma exhaustiva.

 

Des de les 8 del matí, els nostres equips han pentinat per terra i aigua des del punt en què es va veure per última vegada al menor fins a Villatoya. Per a això s’ha dividit eixos 20 quilòmetres en tres trams i cada un d’ells s’han inspeccionat de forma mil·limètrica. Este matí també s’ha efectuat un reconeixement en helicòpter.

 

En quant a l’operatiu, hui han participat el cap de parc de Requena, el cap de parc de Chiva, 3 bombers de Sagunt especialistes en aigües superficials, dos brigades de Divalterra d’Utiel i Villargordo i 5 bombers voluntaris de Cofrentes.

 

Junt amb ells, bombers del SPEIS d’Albacete, 6 bussejadors dels bombers d’Ajuntament de València, efectius del Grup Especial d’Activitats Subacuàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil, Creu Roja, Conselleria de Medi Ambient i Protecció Civil. En total, l’operatiu està compost per unes 50 persones en l’àrea operativa i altres 25 en logística.

 

Les tasques de busca s’han vist dificultades per la gran quantitat de canyar acumulat en el riu, que complica l’accés en molts punts.

 

De nou, les empreses que organitzen activitats en la zona han facilitat 6 embarcacions, que s’han utilitzat per a rastrejar els 3 trams.

 

Entre les 19 hores i les 20 hores es retirarà l’operatiu, fins demà.

2017-08-22T17:42:26+00:00 22/08/2017|