• va
  • es
///Arranquen les obres de conservació i manteniment als parcs de Torrent, Catarroja, La Pobla de Farnals i Sagunt

Arranquen les obres de conservació i manteniment als parcs de Torrent, Catarroja, La Pobla de Farnals i Sagunt

Hui han arrancat les obres de conservació i manteniment en 4 dels 17 parcs del Consorci Provincial de Bombers de València (CPBV) que milloraran les seues instal·lacions en els pròxims tres mesos. La inversió prevista ascendeix a 511.000 euros. En concret, ja ha començat les tasques de reparació en els parcs de Torrent, Catarroja, Pobla de Farnals i Sagunt. Progressivament s’aniran iniciant les obres en la resta de parcs.

Amb aquestes obres es pretén corregir les deficiències detectades en l’avaluació de riscos laborals, homogeneïtzant el nivell de qualitat de les instal·lacions del Consorci. Entre les obres destaquen les d’impermeabilització de cobertes, repàs de naus i dependències, reparació de fisures i canvis de fusteria.

L’expedient es divideix en tres lots. El lot 1 es refereix als parcs de Sagunt, La Pobla de Farnals, Montcada, L´Eliana, Paterna i Burjassot. El lot 2 comprèn les obres a realitzar en els parcs de Requena, Chiva, Torrent, Silla i Catarroja. El lot 3 inclou els parcs de Gandia, Oliva, Cullera, Ontinyent, Xàtiva i Alzira. A açò s’afig una proposta d’obres d’ampliació i reforma del parc de Requena.

 

2018-04-16T15:32:39+00:0016/04/2018|